Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.Ε.

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.Ε.

Θεσσαλονίκη, 6/10/2020

Προς τα μέλη της Ελληνικής Σημειωτικής Εταιρείας

Αγαπητά μέλη, Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Σημειωτικής Εταιρείας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10.30-13.30 διαδικτυακά, μέσω κατάλληλης πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων.

Το ΔΣ επέλεξε να διεξάγει τη φετινή Γενική Συνέλευση διαδικτυακά, προκειμένου να μην επηρεασθεί η συμμετοχή των μελών από τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας που επιτάσσει η υφιστάμενη υγειονομική κρίση. Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, την ίδια ώρα και με τον ίδιο τρόπο. Προς αποφυγή ταλαιπωρίας των μελών και επειδή ποτέ δεν υπάρχει απαρτία στην πρώτη ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΕ, παρακαλούνται τα μέλη να θεωρήσουν τη δεύτερη ημερομηνία ως οριστική.

Δεδομένου ότι δεν θα είναι δυνατή η ταμειακή τακτοποίηση των μελών εκ του σύνεγγυς, θα παρακαλούσαμε τα μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διαδικασία:

1) Να προβούν στην καταβολή της ετήσιας συνδρομής τους (15€) είτε στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΣΕ (βλ. ιστοσελίδα ΕΣΕ: http://www.hellenic-semiotics.gr/index.php/el/esemenu-item-gr/active-members-menu-item-gr ή μέσω PayPal (θα είναι διαθέσιμο σύντομα στην ιστοσελίδα).

2) Να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα, στο οποίο έχουν επισυνάψει την απόδειξη καταβολής της συνδρομής, στο γραμματέα της ΕΣΕ, Παναγιώτη Ξουπλίδη, στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., έως και την Τετάρτη, 21/10/2020.

Μετά το πέρας της προθεσμίας και πριν την τελική ημερομηνία διεξαγωγής (Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020) της Γενικής Συνέλευσης, τα μέλη που θα συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση θα λάβουν οδηγίες σχετικά (α) με τον τρόπο σύνδεσης στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, (β) το σύστημα διεξαγωγής των αρχαιρεσιών και (γ) υπόμνημα του ΔΣ με τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του καταστατικού της ΕΣΕ.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι αναφορικά με την εγγραφή νέων μελών, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά αίτηση και βιογραφικό σημείωμα στον γραμματέα της ΕΣΕ (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) έως και την Τετάρτη, 21/10/2020.

Παρακαλούμε τα μέλη να ενημερώσουν σχετικά κάθε ενδιαφερόμενο. Για ταμειακά θέματα τα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ταμία της ΕΣΕ, Κωνσταντίνο Μίχο, στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Τροποποίηση καταστατικού της ΕΣΕ
  2. Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου
  3. Ταμειακός απολογισμός
  4. Προγραμματισμός δραστηριοτήτων
  5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής
  6. Εγγραφή νέων μελών
  7. Προτάσεις - ανακοινώσεις

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος

Γρηγόρης Πασχαλίδης