ΝΕΑ ΤΗΣ Ε.Σ.Ε.

Εγγραφή στον Σύλλογο Αποφοίτων και Φοιτητών Σημειωτικής Α.Π.Θ."SemioLogos"

Εγγραφή στον Σύλλογο Αποφοίτων και Φοιτητών Σημειωτικής Α.Π.Θ."SemioLogos"

Θεσσαλονίκη, 20.01.2021

 

Θέμα: Εγγραφή νέων μελών

O Σύλλογος Αποφοίτων και Φοιτητών Σημειωτικής Α.Π.Θ. "SemioLogos" προσκαλεί με χαρά νέα υποψήφια μέλη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την εγγραφή τους και τη συμμετοχή τους στον Σύλλογο. Σκοπός του Συλλόγου είναι μεταξύ άλλων η προώθηση της Σημειωτικής στο ευρύ κοινό, η οριοθέτηση επαγγελματικών δικαιωμάτων και προοπτικών στο πλαίσιο του προσδιορισμού και γνωστοποίησης του πεδίου της Σημειωτικής μέσω ημερίδων και άλλων δραστηριοτήτων, σε χώρους εντός και εκτός του Πανεπιστημίου.

Έτσι, καλούνται οι απόφοιτοι/ες, αλλά και οι φοιτητές και φοιτήτριες του Δ.Π.Μ.Σ. Σημειωτική, Πολιτισμός και Επικοινωνία του Α.Π.Θ. ή όσοι έχουν παρακολουθήσει προγράμματα σημειωτικής στο εσωτερικό (θερινά σχολεία Σημειωτικής ή άλλα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών όπου διδάσκεται η σημειωτική) ή στο εξωτερικό που θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά στις εκδηλώσεις - δραστηριότητες του Συλλόγου να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα αίτησης νέου μέλους:

https://docs.google.com/forms/d/1Cnc7X8JIfwmhDxZF7aMxZeVgYnMiKH4rptDywqoILaU/viewform?edit_requested=true 

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία και αισιοδοξία!

Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος,

Λία Πετρίδου και το ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων και Φοιτητών Σημειωτικής Α.Π.Θ

 

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Image

Η Ε.Σ.Ε. ασχολείται με την μελέτη και την διάδοση της σημειωτικής επιστήμης στην Ελλάδα. H ΕΣΕ είναι μέλος της Διεθνούς Σημειωτικής Εταιρείας (IASS-AIS, http://iass-ais.org) και συμμετέχει στις διεργασίες της με δύο εθνικούς εκπροσώπους στην IASS Executive Committee και έναν εκπρόσωπο στην Balkan Association for Semiotic Studies.

Publish modules to the "offcanvas" position.