ΝΕΑ ΤΗΣ Ε.Σ.Ε.

Πρόσκληση στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Σημειωτικής Εταιρείας (7-11-2021)

Πρόσκληση στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Σημειωτικής Εταιρείας (7-11-2021)

                                                                                               Θεσσαλονίκη, 6/10/2021

Προς τα μέλη της

Ελληνικής Σημειωτικής Εταιρείας

 

Αγαπητά μέλη,

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Σημειωτικής Εταιρείας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10.30-12.30 διαδικτυακά, μέσω κατάλληλης πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων. Το σχετικό link θα συμπεριληφθεί στην επόμενη επιστολή υπενθύμισης. Το ΔΣ αποφάσισε να διεξάγει και τη φετινή Γενική Συνέλευση διαδικτυακά, προκειμένου να μην επηρεασθεί η συμμετοχή των μελών από τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας που επιτάσσει η συνεχιζόμενη υγειονομική κρίση.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, την ίδια ώρα και με τον ίδιο τρόπο. Προς αποφυγή ταλαιπωρίας των μελών και επειδή ποτέ δεν υπάρχει απαρτία στην πρώτη ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΕ, παρακαλούνται τα μέλη να θεωρήσουν τη δεύτερη ημερομηνία ως οριστική.

Δεδομένου ότι δεν θα είναι δυνατή η ταμειακή τακτοποίηση των μελών εκ του σύνεγγυς, θα παρακαλούσαμε τα μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους (15€) είτε στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΣΕ (βλ. ιστοσελίδα ΕΣΕ: http://www.hellenic-semiotics.gr/index.php/el/ese-menu-item-gr/active-members-menu-item-gr ή μέσω PayPal (επίσης διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της ΕΣΕ).

Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι αναφορικά με την εγγραφή νέων μελών, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά αίτηση και βιογραφικό σημείωμα στον γραμματέα της ΕΣΕ κ. Παναγιώτη Ξουπλίδη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) έως και την Τετάρτη, 10/11/2021. Παρακαλούμε τα μέλη να ενημερώσουν σχετικά κάθε ενδιαφερόμενο.

Για ταμειακά θέματα τα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ταμία της ΕΣΕ, Κωνσταντίνο Μίχο, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Ενδιάμεσος Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Ενδιάμεσος Ταμειακός απολογισμός
  3. Προγραμματισμός δραστηριοτήτων
  4. Εγγραφή νέων μελών
  5. Προτάσεις - ανακοινώσεις

                                                                               

Με φιλικούς χαιρετισμούς    

Ο   Πρόεδρος

Γρηγόρης Πασχαλίδης

Image

Η Ε.Σ.Ε. ασχολείται με την μελέτη και την διάδοση της σημειωτικής επιστήμης στην Ελλάδα. H ΕΣΕ είναι μέλος της Διεθνούς Σημειωτικής Εταιρείας (IASS-AIS, http://iass-ais.org) και συμμετέχει στις διεργασίες της με δύο εθνικούς εκπροσώπους στην IASS Executive Committee και έναν εκπρόσωπο στην Balkan Association for Semiotic Studies.

Publish modules to the "offcanvas" position.